De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

De beste buggy regenhoes

In het soms regenachtige Nederland kan het absoluut niet ontbreken, de buggy regenhoes! Soms krijg je bij de aankoop van een buggy een regenhoes meegeleverd, maar dat is niet altijd het geval. Mocht je niet over een regenhoes beschikken, dan raden wij het zeker aan om een regenhoes voor je buggy aan te schaffen. Je hebt bijvoorbeeld al een simpele universele buggy regenhoes voor onder de 20 euro.

De regenhoezen zijn behoorlijk compact, wat betekent dat ze heel klein opvouwen en je deze dus gemakkelijk onderin de bak kan leggen. In dit artikel gaan we wat dieper in op de opties die je hebt voor een regenhoes voor jouw buggy. Ook hebben we een aantal handige links in het artikel geplaatst, zodat je niet te lang hoeft te zoeken naar een goede regenhoes.

Regenhoes van het merk van jouw buggy

Niet bij alle merken en soorten buggy’s, wordt een regenhoes meegeleverd. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe buggy, kijk dus altijd goed of er een regenhoes wordt meegeleverd. Deze informatie kan je vinden in de beschrijving van de buggy of bij de specificaties. Mocht je deze informatie niet kunnen vinden in de beschrijving, dan kan je ook altijd nog op de website van het buggy merk kijken of de regenkap wordt meegeleverd. Bij Hamilton wordt de regenhoes bijvoorbeeld niet meegeleverd. Mocht je dus op zoek zijn naar een Hamilton buggy regenhoes, dan kan je deze het beste los aanschaffen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een Easywalker regenhoes, Maclaren regenhoes en Topmark regenhoes. Ook voor deze merken kan je een losse regenhoes aanschaffen.

Universele regenhoes buggy

Mocht je over een merk buggy beschikken waar je geen regenhoes voor kan vinden, dan kan je het beste kiezen voor een universele buggy regenhoes zoals bijvoorbeeld van “Jollein”. Deze zijn voor bijna alle merken te gebruiken en zijn vaak wat eenvoudiger in gebruik. De universele regenhoes plaatst je namelijk los over de buggy en zit vaak verder niet vast aan de buggy. Bij regenhoezen vanuit het merk, zit er vaak klittenband op de plekken die overeenkomen met het buggy frame. Ook is het goed om rekening te houden met de afmeting van jouw buggy. Ook al is de regenhoes universeel, niet alle universele regenhoezen passen namelijk op elke buggy.

universele buggy regenhoes

Universele buggy regenhoes kopen

Bestel nu snel de regenhoes van Jollein en je hebt hem morgen al in huis.