De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Wat heb je nog meer nodig naast een buggy?

Als aankomend of pas geworden ouder raak je haast overrompeld door alle aankopen die je moet doen. Je ziet werkelijk door de bomen het bos niet meer, zoveel verschillende soorten baby categorieën, soorten en merken er zijn. Dit is precies de reden waarom wij Buggys.nl hebben opgezet, om het gemakkelijker te maken om het beste product te vinden. Nu doen we dat niet alleen met Buggy’s, maar hebben wij ook nog een aantal andere handige websites, waar je vergelijkbare informatie kan vinden, maar dan bijvoorbeeld voor co-sleepers, autostoeltjes en wipstoelen. Zo zul je vast en zeker tegen de volgende vragen aanlopen:

Wipstoeltje: Kies je voor een gewone of een elektrische wipstoel?

Een vraag die vaak gesteld wordt bij de aankoop van een wipstoeltje, is of je moet kiezen voor een gewone of elektrische wipstoel. Een elektrische wipstoel heeft vaak een aantal standen, waardoor je kleintje bijvoorbeeld rustig in slaap wordt gewiegd. Een gewone wipstoel daarentegen zorgt er weer voor dat jouw kindje leert om te bewegen. Hoe de keuze maakt tussen deze twee soorten lees je via deze blog.

Autostoeltje: Welk soort autostoeltje hoort bij welke leeftijd?

Samen met de kinderwagen, is het autostoeltje vaak een van de duurdere uitgaven. Om die reden wil je er natuurlijk zeker van zijn, dat je ook het juiste autostoeltje koopt. Voor zowel de veiligheid, als in gebruik. Tegenwoordig zie je veelal 2 soorten autostoeltjes. Het babyzitje (de Maxi Cosi, van 0-12/14 maanden) en het autostoeltje (vanaf 12-14 maanden). Voor zowel beiden soorten, kom je voor een hele uitdaging te staan. Kies je voor Isofix of een bevestiging met de riem. Kies je daarnaast voor een stoeltje waar je kind in kan groeien, of ga je uiteindelijk voor een stoel verhoger? Deze vragen zijn gebruikelijk bij toekomstig of pas geworden ouders. Alle antwoorden op deze vragen vindt je dan ook op Autostoeltjes.nl

Co-sleeper Hoe maak je precies een co-sleeper bedje op?

De kraamhulp zal je absoluut wat tips meegeven over hoe jij het best het bedje of de co-sleeper kan opmaken, maar ook hier kan je alvast wat voorbereiding in doen. Op deze blog lees je bijvoorbeeld hoe je een co-sleeper bedje op maakt, waar je rekening mee dient te houden en hoe je ervoor zorgt dat jouw kindje veilig kan slapen. Daarnaast hebben wij uiteraard een selectie gemaakt aan de beste co-sleepers.

Op al deze vragen geven wij antwoord op onze verschillende websites. Het krijgen van een kindje is al inspannend genoeg, daar hoeft avonden aan research niet nog eens bovenop te komen!