Handige informatie van onze partners

Op Buggy’s.nl vind je alle handige informatie, reviews en tips over de beste buggy. Uiteraard heb je bij de geboorte van jouw baby nog veel meer producten nodig. Om deze reden kan je hieronder een handig overzicht vinden van gerelateerde informatie en een lijst met handige websites.

Autostoeltjes.nl

De beste autostoeltjes onder elkaar, of je nou een autostoel groep 0, 1, 2 of 3 zoekt, op Autostoeltjes.nl is al het uitzoekwerk alvast gedaan. Ook lees je hier handige reviews van de meest populaire autostoeltjes.

Meer informatie: Autostoeltjes.nl

Luierkorting.nl

Luiers is een uitgave waar je enorm veel op kan besparen. Zelfs zo veel, dat dit wel op kan lopen tot meer dan 500 euro. Om deze reden is het goed om luiers te vergelijken. Op Luierkorting.nl vergelijk je eenvoudig de beste aanbiedingen van Pampers, Huggies en Etos.

Meer informatie: Luierkorting.nl

Wipstoelen.nl

Wipstoeltjes zijn een fijne extra voor ouders, want met een wipstoel heb jij je handen vrij. Ook is een wipstoel fijn voor jouw kindje, want zo kan je kindje alvast leren bewegen. De wipstoel is ook de perfecte plek voor een slaapje.

Meer informatie: Wipstoelen.nl

Bestedraagzak.nl

Een draagzak is erg handig naast een kinderwagen of buggy. Met een draagzak kun je jouw kindje dicht bij je dragen en zo optimaal genieten van de vrijheid. Je hoeft geen grote kinderwagen mee te nemen, wat bijvoorbeeld handig is met winkelen of juist op vakantie.

Meer informatie: Bestedraagzak.nl

Cosleeper.nl

Een cosleeper is een bedje wat je in de ouderkamer of tegen jullie bed kan zetten. Een cosleeper wordt dan ook vaak gebruikt na de geboorte, zodat jullie pasgeboren kindje dichtbij is. Dit is zowel fijn voor kind als voor de ouders tijdens nachtvoeding of huilen.

Meer informatie: Cosleeper.nl

Flessenwarmer.nl

Een flessenwarmer is een handige extra om melk snel op te warmen. Ook hebben de meeste flessenwarmers tegenwoordig een handige stoom functie om bacterieën in flesjes en op speentjes te vernietigen. Een flessenwarmer is ideaal voor de nachtvoeding.

Meer informatie: Flessenwarmer.nl