3x de Beste buggy voor op de fiets

Eén van de grootste voordelen van buggy’s is dat ze klein en compact zijn. Om die reden ben je dan ook vast op zoek naar de beste buggy voor op de fiets. Bij de keuze voor een buggy, is het handig om alvast na te denken of je deze vaak mee zal nemen op de fiets. Als je specifiek een buggy voor op de fiets wilt kopen, heb je twee keuzes: een buggy die je op een speciale bagagedrager meeneemt, of een buggy die je zelf tilt en dus zonder bagagedrager. Onderstaande buggy’s zijn perfect om mee te nemen om de fiets door het compacte ingeklapte formaat en het lage gewicht. Ook worden veel van deze buggy’s geleverd met een reistas. Deze reistas heeft een handige draagband, zodat je de buggy eenvoudig mee kan nemen op de fiets.

buggydrager fiets gebruiken

Overweeg dit bij het kopen voor een buggy voor op de fiets..

paraplu buggy header

Een paraplu buggy ken je misschien wel als een buggy die je zelf in je eigen kindertijd had. Toch bestaan de paraplu buggy’s nog steeds en zijn ontzettend handig en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Een paraplu buggy kan je dan ook goed gebruiken met een buggydrager op de fiets.

buggys.nl best geteste buggy

Bij Buggy’s.nl kijken we naar andere criteria dan de Consumentenbond en dan vooral het gebruiksgemak van de buggy. Volgens ons is de beste buggy de Babyzen Yoyo2 buggy.