...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Beste buggy voor op de fiets

Eén van de grootste voordelen van buggy’s is dat ze klein en compact zijn. Om die reden ben je dan ook vast op zoek naar de beste buggy voor op de fiets. Bij de keuze voor een buggy, is het handig om alvast na te denken of je deze vaak mee zal nemen op de fiets. Als je specifiek een buggy voor op de fiets wilt kopen, heb je twee keuzes: een buggy die je op een speciale bagagedrager meeneemt, of een buggy die je zelf tilt en dus zonder bagagedrager. Onderstaande buggy’s zijn perfect om mee te nemen om de fiets door het compacte ingeklapte formaat en het lage gewicht. Ook worden veel van deze buggy’s geleverd met een reistas. Deze reistas heeft een handige draagband, zodat je de buggy eenvoudig mee kan nemen op de fiets. Je zal merken dat sommige buggy’s ook in de lijst van algemene ‘beste buggy‘ staan.

goodbaby pockit buggy

Beste buggy voor op de fiets!

Goodbaby Pockit Buggy

Er is geen betere kandidaat voor achter op de fiets dan deze Goodbaby Pockit Buggy, aangezien we bij dit product te maken hebben met de lichtste buggy ter wereld: 4.3 kg. Hiermee blijft je ruimschoots onder het maximum van 7 kg dat geldt bij de meeste buggydragers. Met afmetingen van 30 x 18 x 35 cm zal het je niet verbazen dat deze buggy tot de kleinste en lichtste producten van dit moment behoort. Je kunt deze buggy gemakkelijk opvouwen. Ook ingeklapt neemt deze buggy nauwelijks ruimte in beslag. Dat is ideaal voor achter op de fiets. Bovendien is dit ook een goede buggy om mee te nemen op reis of tijdens een dagje uit. Een veelzijdige aankoop kortom, en dat met zo’n klein formaat.

BESTE AANBOD BIJ:

hamilton one buggy

Hamilton One Essential S1 Buggy

Een populaire buggy van dit moment is deze Hamilton One Essential S1. Eén van de verklaringen van de populariteit van dit product is het feit dat deze Hamilton One Essential S1 ook geschikt is voor op de buggydrager op je fiets. Met een gewicht van 6 kg blijf je onder de limiet van 7 kg. Van deze buggy zul je lang plezier hebben. Daar bedoelen we niet alleen mee dat dit een duurzaam product is, maar ook dat het geschikt is voor kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar. Hoe oud je kindje ook is, je weet zeker dat hij of zij zich comfortabel voelt. Dit is een gebruiksvriendelijke buggy met een mooi design die bovendien ook hoog scoort op het gebied van veiligheid.

BESTE AANBOD BIJ:

babyzen yoyo 2 buggy

Babyzen YoYo 2 Buggy

Het is een lichtgewicht, maar ook een grootmacht als het gaat om buggy’s die je op de fiets kunt vervoeren: de Babyzen YoYo 2. Jarenlang was de eerste versie van de Babyzen YoYo de lichtste buggy ter wereld. De Babyzen YoYo 2 is nog compacter en nog lichter. Met een gewicht van 6 kg kan deze buggy daarom dan ook prima op de buggydrager van je fiets. De compactheid van dit product wordt vergroot door de inklapbaarheid. Hierdoor is dit een ideale buggy voor de stad, een dagje uit of een vakantie. Deze buggy kan een maximaal gewicht van 22 kg aan.

BESTE AANBOD BIJ:

bebies first buggy

Bebies First Buggy

Als je op zoek bent naar een buggy voor een lage prijs die alsnog op de fiets kan, dan is deze Bebies First Buggy iets voor jou. Met een gewicht van 6.2 kg blijf je ruim onder de limiet van 7 kg. De traploos verstelbare zitting maakt het mogelijk om deze buggy in te stellen naar wens, alhoewel het wel belangrijk is om te weten dat dit product geen complete ligstand heeft. Tegelijkertijd kan de buggy wel in een lichte ligstand gezet worden, zodat het voor je kindje nog altijd mogelijk is om tot rust te komen. Dankzij de meegeleverde zonnekap wordt je kindje beschermd tegen de felle zon.

BESTE AANBOD BIJ:

maxi cosi diza buggy

Maxi-Cosi Diza Buggy

Deze nieuwe buggy heeft een nieuw record gezet als het gaat om een licht gewicht: 4.2 kg. Niet voor niets is deze buggy door de Consumentenbond verkozen als Beste Koop. Dankzij het lichte gewicht kan deze buggy zonder problemen mee op de fiets. Bovendien is dit een compacte buggy die je in een handomdraai uit- of ingeklapt hebt. Vanaf het moment dat je kind zelfstandig kan zitten, kan hij of zij ook in deze buggy. Kinderen tot 3.5 jaar kunnen gebruik maken van dit product.

Buggy op fiets

Als je ergens heen gaat op de fiets, is het wel zo makkelijk dat de buggy mee kan. Kan je kindje nog niet zelfstandig lopen, dan is het wel zo fijn om de buggy bij de hand te hebben. Nu zul je misschien twijfelen om de buggy mee te nemen op de fiets. maar dat is nergens voor nodig. Tegenwoordig kan je gebruik maken van een handige buggydrager fiets of een compacte en lichtgewicht buggy aanschaffen.

Buggydrager fiets

Als je weet dat je een buggy op de fiets gaat gebruiken, is het goed om bij aankoop al te controleren of de buggy die je op het oog hebt hier überhaupt geschikt voor is. Het belangrijkste waar je op moet letten is het gewicht van de buggy. Buggydragers zijn er genoeg, maar meestal zijn deze buggydragers gemaakt voor buggy’s met een gewicht van maximaal 7 kg. Als je een buggydrager fiets zoekt, dan zal je al snel tegen de typische buggydrager aanlopen, waar je de buggy aan hangt. Deze buggydrager bevestig je aan de bagagedrager van je fiets en is een extra rekje aan de zijkant van je fiets. Deze buggydragers zijn vooral handig als je bijvoorbeeld een fietsstoeltje voor of achterop de fiets hebt zitten. 

Buggy op fiets zonder buggydrager

Als je geen buggydrager op je fiets wil plaatsen en dus een buggy op fiets zonder buggydrager wil, dan heb je een aantal opties die we hieronder toelichten.

Koop een compacte buggy met reistas

Tegenwoordig zijn compacte en lichtgewicht buggy’s enorm gewild. Deze buggy’s kan je heel klein inklappen, waardoor je deze buggy gemakkelijk mee kan nemen op de fiets. Deze buggy’s wegen veelal rond de 6kg, wat het ook niet een té zwaar item maakt voor op de fiets. Doordat deze buggy’s voornamelijk reisbuggy’s zijn, worden deze bijna altijd geleverd met een handige reistas. De buggy kan je in deze reistas plaatsen en over je schouder dragen. Dit werkt natuurlijk ook ideaal op de fiets, je kan de buggy op die manier op je rug vervoeren. Uiteraard dien je er wel rekening mee te houden, dat je bij deze optie geen fietsstoeltje achter op je fiets hebt zitten.

Als je geen specifieke items wil kopen voor de buggy of een compleet nieuwe buggy, kan je ook het volgende overwegen.

Koop een fiets met een fietskrat waar je de buggy in kan leggen

De fiets met een krat voorop is natuurlijk super handig. Je kan er makkelijk boodschappen in plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de buggy. Zo hoef je niet na te denken over een buggydrager of een nieuwe reisbuggy te kopen. Wel dien je er rekening mee te houden dat jouw buggy in de krat past.

Koop een bakfiets waar je de buggy in plaatst

Tegenwoordig zijn bakfietsen helemaal hip en je ziet ze dan ook overal. Waar je misschien normaal gesproken enkel je kindjes hierin vervoerd, kan je er natuurlijk ook voor kiezen de buggy op de bakfiets te vervoeren. Als je zowel de kinderen als de buggy vervoert in de bakfiets, dien je er wel rekening mee te houden om de buggy goed vast te maken. Voor de veiligheid is het wel zo fijn om te weten, dat de buggy niet zomaar rond kan vliegen.

Alles wat je moet weten over buggy’s..

novi baby sky buggy review header

Novi Baby Buggy Review

Novi Baby is nog zo’n typisch Nederlands merk, goed ontworpen en gemaakt van mooie materialen.…

buggy grote wielen

Buggy met grote wielen

Een buggy met grote wielen kan vooral erg handig zijn op een ruigere ondergrond zoals oude straatjes…

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.