Over Buggy’s.nl

Buggy’s is in 2022 opgericht om het gemakkelijker maken om buggy’s te vergelijken door middel van handige online reviews en product vergelijkingen. Als toekomstig of recentelijk geworden ouders ben je al druk zat met alle voorbereidingen en uitzoekwerk als het gaat om alle baby producten. Dit is dan ook precies waarom ik Buggy’s.nl heb opgericht, om het voor ouders makkelijker te maken om onafhankelijk advies te lezen.

In 2021 ben ik zelf vader geworden van Luke en ging op buggy jacht

Ons zoontje Luke is geboren in 2021. Een jaar later besloot ik een aantal websites op te zetten om het voor ouders makkelijker te maken goede content te vinden over bijvoorbeeld cosleepers, flessenwarmers en dus ook buggy’s. Mijn eigen ervaring was namelijk dat het niet altijd even makkelijk is om goede informatie te vinden. Of het nou gaat om vergelijkingen tussen buggy’s, of een goed overzicht van alle product specificaties van een specifieke buggy. Zelf was ik op zoek naar een goede buggy om mee te nemen in het vliegtuig. Zo kwam ik al snel op de Babyzen Yoyo 2 en Joolz Aer uit als advies van collega’s. Maar hoe vergelijken deze buggy’s tegenover elkaar. Wat is het prijs verschil en welke buggy is geschikt voor mijn lengte van 1,90cm. Allemaal vragen die mij ontzettend veel tijd kostte om uit te zoeken. Dat moest makkelijker kunnen! Op Buggy’s.nl kan je bijvoorbeeld mijn handige Joolz Aer review of de Babyzen Yoyo 2 of Joolz Aer review lezen, die ik op basis van mijn eigen uitzoekwerk en ervaringen heb geschreven

Zelf kocht ik de Joolz Aer buggy voor mijn zoontje

Na flink wat uitzoek werk en het nalezen van online reviews, kocht ik uiteindelijk de Joolz Aer buggy. Deze buggy kan je namelijk meenemen als handbagage in het vliegtuig en dit was dan ook een echte must. Ook is deze buggy ideaal voor mijn lengte, want ik hoef niet voorover gebukt te lopen. Ondertussen gebruiken we de buggy alweer een jaar en zijn enorm enthousiast erover. We zijn er eigenlijk zo’n groot fan van, dat we de buggy thuis ook veel gebruiken. Of we nou even snel op pad gaan met de auto of in de stad gaan wandelen, voor zowel Luke als onszelf is het een hele fijne buggy.

Ik hoop dat de website een handige extra is en het vergelijken en zoeken naar een geschikte buggy een stukje makkelijker maakt.

Tim

Buggy’s.nl verdient een klein percentage op elke aankoop

Om het financieel haalbaar te houden om genoeg tijd te stoppen in het aankopen van de producten, de reviews en andere content te schrijven en de website draaiende te houden, gebruikt Buggy’s.nl affiliate linkjes. Dit komt er simpelweg op neer dat bij elke aankoop van een buggy op bijvoorbeeld Bol.com, Prenatal of Van Asten ontvang ik een klein commissie bedrag, Dit bedrag investeer ik 100% terug in Buggy’s.nl, om zo nog betere content en website ervan te maken.