...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Nuna TRVL buggy review

Nuna is 2007 opgericht en is echt een inhaalslag aan het maken als het gaat om kinder producten zoals kinderwagens, autostoeltjes en buggy’s. De Nuna producten zijn enorm stijlvol en dat is dan ook vaak wat de moderne en stijlbewuste ouder het meeste aanspreekt. Dit is bij de Nuna TRVL niet anders. Deze buggy van Nuna heeft zelfs voor het design van de Nuna TRVL een design award gewonnen. Je zal het wellicht niet direct verwachten met de internationale uitstraling van Nuna, maar Nuna is toch echt een Nederlands merk. Net zoals Joolz, Bugaboo en Easywalker, is ook Nuna opgericht in Nederland. In deze review gaan we wat beter kijken naar de Nuna TRVL buggy. Deze buggy is zoals je wellicht al vermoed, ontworpen om zowel thuis, maar ook zeker op reis te gebruiken. TRVL staat dan ook voor ‘Travel’.

Gebruik de Nuna TRVL buggy vanaf 6 maanden tot 4 jaar

De Nuna TRVL buggy gebruik je pas vanaf 6 maanden. Het is namelijk belangrijk dat je kind eerst zelfstandig rechtop kan zitten, voordat je een buggy gaat gebruiken. Er wordt dus aangeraden pas een buggy te gaan gebruiken als je kind ouder is dan 6 maanden. De Nuna TRVL buggy kan je gebruiken vanaf 6 maanden, tot dat je kind ongeveer 22kg is. Meestal is dit rond de 4 jaar. Je zou er daarentegen ook voor kunnen kiezen om de Nuna TRVL buggy eerder te gebruiken, maar dit kan alleen in combinatie met het autostoeltje van Nuna. Het autostoeltje kan je namelijk op de buggy klikken, waar het autostoeltje dan vast klikt aan de beugel van de buggy. Je kindje zit dan in het autostoeltje en niet in de buggy. Je gebruikt de buggy dus meer als kinderwagen.

De Nuna TRVL is compact en klein – ideaal om mee te reizen

Als je een reisbuggy zoekt, dan is het belangrijk om vooral op de ingeklapte afmeting en het gewicht van de buggy te letten. Je wilt vanzelfsprekend geen zware of lompe buggy meeslepen als je op reis gaat, want je hebt je handen al vol aan de kinderen. De Nuna TRVL is juist daarvoor ontworpen, want deze Nuna buggy heeft een ingeklapte afmeting van 35 x 52 x 72 cm en weegt slechts 7kg. Dit maakt het ideaal om de buggy mee te nemen in het vliegtuig, of juist ruimte te besparen in de kofferbak van de auto. De Nuna TRVL klap je daarnaast handig in door 2 knoppen op de duwstang in te duwen met 1 hand, waarna de buggy soepeltjes inklapt. In de boodschappenmand zit ook een handige draagriem verstopt. Na het inklappen kan je deze eruit trekken, zodat je de buggy mee kan nemen door de draagriem over je schouder te slaan.

nuna trvl buggy ingeklapt

De Nuna TRVL beschikt over een zit en ligstand

Als je een buggy koopt is het ook belangrijk om te kijken of er zowel een zit en lig / slaapstand op zit. Alle buggy’s hebben natuurlijk een zitstand, maar niet alle buggy’s hebben een ligstand. Een ligstand zorgt ervoor dat je de zitting van de buggy naar achter kan klappen of open kan ritsen, waardoor je kind achterover kan liggen. Als je nog een klein kindje hebt, kan het fijn zijn om de slaapstand te gebruiken voor een middag dutje. De ligstand van de Nuna TRVL gebruik je eenvoudig aan het koordje aan de achterzijde te trekken, waardoor je de slaapstand naar beneden trekt. Je kan daarnaast de zitting ook iets omhoog klappen, zodat je kind Doordat de buggy ook over een grote zonnekap beschikt, kan je kindje rustig in de buggy slapen.

Alles over de Nuna TRVL op een rijtje

  • Te gebruiken van: 6 maanden tot 4 jaar
  • Afmeting ingeklapt: 35 x 52 x 72 cm
  • Afmeting uitgeklapt: 88 x B 52 x H 111 cm
  • Gewicht van de buggy: 7kg
  • Soort gordel: 5 puntsgordel met magneetsluiting
  • Boodschappenmand: Ja, de boodschappenmand kan ongeveer 5kg in.

Bekijk nu de volgende Nuna TRVL review van Babypark

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.