Beste Maxi Cosi Buggy – top 3

Maxi Cosi is een enorm bekend merk als het gaat om kinder producten. Je zal Maxi Cosi dan waarschijnlijk ook voornamelijk kennen van de autostoeltjes. Naast autostoeltjes ontwikkeld Maxi Cosi ook kinderwagens en buggy’s. Omdat we met regelmaat de vraag krijg wat een nou een goede Maxi Cosi buggy is, hebben we een top 3 opgesteld van de beste Maxi Cosi buggy’s van het moment. Het grote voordeel van dit overzicht is dat je snel en gemakkelijk kan vergelijken, maar ook dat we kijken naar buggy’s uit verschillende prijsklasse. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een wat duurdere variant, of juist een goedkopere variant.

De Gia buggy is staat op nummer 1 in onze Maxi Cosi buggy lijst.

We hebben al eens eerder aandacht besteed aan de Maxi Cosi Gia buggy en dat is niet zonder reden. De Maxi Cosi Gia is een aantrekkelijk geprijsde Maxi Cosi buggy en is dan ook als beste getest door de Consumentenbond. Het zal je dan ook niet verbazen dat door de aantrekkelijk prijs, de goede testresultaten en handige functies deze buggy op plek 1 staat. Zo kan je de deze Maxicosi buggy gemakkelijk met 1 hand inklappen en kan je daarnaast ook autostoeltjes op deze buggy klikken. Meer informatie over de Maxi Cosi Gia review kan je lezen in onze handige Maxi Cosi Gia review.

De Lara2 is een perfecte Maxi Cosi buggy om mee te reizen.

De Maxi Cosi Lara 2 buggy is een goede optie als je een lichte en compacte buggy zoekt. De Maxi Cosi Lara buggy weegt namelijk slechts 6.4kg en heeft een ingeklapte afmeting van 50 x 51 x 26 cm. Dit maakt het het de ideale buggy om mee te reizen en de meeste ouders die deze buggy kopen, kiezen dan ook voor de Lara 2 om deze reden. Je kan de Maxi Cosi buggy bijvoorbeeld meenemen in het vliegtuig of op gemakkelijk meenemen in de kofferbak van de auto. Ook deze Maxi Cosi buggy klap je eenvoudig uit met 1 hand, wat ideaal is als je druk bent met je kinderen.

De Leona buggy is de meest comfortabele Maxi Cosi buggy.

De Maxi Cosi Leona buggy is de meest comfortabele buggy uit het lijstje. Je kan deze buggy haast vergelijken met een kinderwagen. De Leona is dan ook iets duurder dan de eerder genoemde Maxi Cosi buggy’s. Deze buggy kan je gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden, totdat je kind 4 jaar oud is. De Leona 2 buggy heeft daarnaast een comfortable ligstand, zodat je kindje heerlijk in de buggy kan slapen.

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Check dan nu de Maxi Cosi Mara buggy.

Zoals de titel van dit artikel aan geeft, is dit eigenlijk een top 3 aan beste Maxi Cosi buggy’s. Toch hebben we ervoor gekozen om een 4e buggy toe te voegen, namelijk de Maxi Cosi Mara. Deze buggy van Maxi Cosi is de goedkoopste uit het rijtje en kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een simpele buggy.

De meeste ouders kiezen voor een Maxi Cosi buggy doordat ze bekend zijn met dit merk. Als je een Maxi Cosi autostoeltje hebt, dan kan je in sommige gevallen ook het autostoeltje op de buggy gebruiken. Kijk dit wel goed na, want het is niet zo bij elk type autostoeltje en buggy.

1 thought on “Beste Maxi Cosi Buggy – top 3”

Comments are closed.