...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Maxi Cosi Gia Review

Net zoals bij de vele andere baby producten, zijn er ook buggy’s van Maxi Cosi. De Maxi Cosi Gia buggy is een van de meest verkochte Maxi Cosi buggy’s en is ook nog eens door de Consumentenbond uitgeroepen als ‘best getest’ in 2022. De Maxi Cosi Gia buggy kan je gebruiken tot 22kg, wanneer je kind ongeveer 4 a 5 jaar oud is. De buggy weegt is met 9.7kg iets aan de zwaardere kant, vergeleken met andere alternatieven zoals de Joolz buggy, Babyzen buggy of Hamilton buggy.

Bekijk nu alvast de Maxi Cosi Gia

De Maxi Cosi Gia buggy is de best geteste buggy door de Consumentenbond

Zoals we in de introductie al opmerkte, is de Maxi Cosi Gia door de Consumentenbond als beste getest. Dit betekent praktisch gezien dat deze buggy zeer goed uit de test komt op kwaliteit, het rijden en manoeuvreren en zitcomfort. De Maxi Cosi Gia is een zogenaamde ‘All terrain’ buggy. Dit komt voornamelijk doordat de wielen achter wat groter zijn dan de wielen voorop en de vering. Doordat de Gia buggy alsnog kleine wieltjes voorop hebt, is het in de praktijk niet altijd even makkelijk om op alle terreinen te rijden. We raden deze buggy dan ook voornamelijk aan voor normaal dagelijks gebruik.

De Maxi Cosi Gia klap je eenvoudig met 1 hand in

Net zoals vele andere buggy’s, kan je de Maxi Cosi Gia ook met 1 hand eenvoudig inklappen. Wel is de Maxi Cosi Gia wat groter en zwaarder. Deze buggy weegt bijvoorbeeld 9.7kg, wat toch een stuk zwaarder is dan andere vergelijkbare buggy’s. Ook is het formaat van de buggy iets groter dan andere buggy’s. Deze combinatie van formaat en gewicht, maakt het niet de meest optimale buggy om mee te reizen. Als je een buggy zoekt om mee te reizen, raden wij een andere kleine of compacte buggy aan. Wel is deze buggy een van de beste buggy’s voor dagelijks gebruik, door de stevigheid en het zitcomfort. Ook is de extra grote opbergmand erg handig en de buggy komt ook nog eens inclusief regenhoes.

Ook autostoeltjes van Maxi Cosi kan je op deze Maxi Cosi Gia buggy klikken

Het grote voordeel van de Maxi Cosi Gia is dat je ook autostoeltjes van Maxi Cosi, op de buggy kan klikken. Je hebt hier wel zogenaamde ‘adapters’ voor nodig. Deze adapters klik je op de plek van de beschermbeugel, waarna je het autostoeltje gemakkelijk op de buggy kan klikken. Dit is wel zo makkelijk, omdat je op deze manier geen grote kinderwagen nodig hebt. Als je hiervoor kiest, kan je de buggy dus gebruiken vanaf de geboorte en heb je geen aparte kinderwagen meer nodig. De Maxi Cosi Gia buggy is te gebruiken met bijvoorbeeld de Pebble Pro of CabrioFix. Meer informatie over de beste autostoel, vindt je op onze andere website Autostoeltjes.nl.

Iets anders dan de Maxi Cosi Gia?

Naast de Maxi Cosi Gia kan je ook kiezen voor de Maxi Cosi Lara 2 buggy. Deze buggy is kleiner van formaat en ook een stuk lichter. Zeker als je op zoek bent naar een buggy om mee te nemen op reis, dan is de Lara 2 een goede optie. De Lara 2 is ook een stuk goedkoper dan de Gia, dus ook dat kan een overweging zijn. Ben je op zoek naar een buggy voor dagelijks gebruik, dan raden wij in ieder geval wel de Maxi Cosi Gia buggy aan.

De conclusie is dat de Maxi Cosi Gia buggy een prima buggy is voor dagelijks gebruik. Het zitcomfort is goed en de buggy is erg stevig. Ben je daarentegen op zoek naar een compactere en lichtere buggy, dan kan je wellicht beter de BabyZen of Joolz buggy overwegen. Hoe dan ook, de Maxi Cosi Gia is absoluut een goede aankoop.

Pluspunten van de Maxi Cosi Gia buggy

  1. All terrain buggy door de iets grotere wielen.
  2. Sterke en comfortabele buggy.

Minpunten van de Maxi Cosi Gia buggy

  1. Zware buggy met 9.7kg. Minder geschikt om mee te rijden
  2. Duwstang is niet te verstellen.
  3. Niet de kleinste buggy na het inklappen.

Overtuigd? Koop dan nu de Maxi Cosi Gia!

Alle productspecificaties van de Maxi Cosi Gia buggy op een rijtje

  • Leeftijd: vanaf 0 tot 4 jaar
  • Gewicht van de buggy: 9kg
  • Afmeting ingeklapt: 73 x 60 x 30 cm
  • Afmeting uitgeklapt: 112 x 90 x 61

1 reply on “Maxi Cosi Gia Review”

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.