De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Goedkope buggy – top 3 onder de €100

Alle nieuwe aankopen voor je kindje zijn al duur genoeg, dus we kunnen ons voorstellen dat je aan een buggy niet €300 of €400 uit wil geven. Om deze reden zijn we de beste goedkope buggy gaan onderzoeken. In dit overzicht kan je de top 3 aan beste goedkope buggy’s vinden onder de €100.

De beste goedkope buggy onder de €100

Om je op weg te helpen met het vinden van een goedkope buggy, hebben we onderstaande top 3 samengesteld. Als je goed zoekt, zijn er nog veel goedkopere buggy’s te vinden. Zo zijn er zelfs buggy’s (zoals de Bayer Chic 2000) van rond de 15 euro! Zoals je kan verwachten voor die prijs, is dat veelal een eenvoudige en gammele buggy. Om deze reden hebben we er voor gekozen de maximum prijs op 100 euro te zetten. Onderstaande goedkope buggy’s kan je kopen voor tussen de 80 en 99 euro. Onze ervaring leert dat buggy’s tussen de 75 en 100 euro een goede kwaliteit hebben, zonder dat je grote concessies hoeft je doen.

Dit is veruit de mooiste buggy. Je zou niet zeggen dat deze buggy goedkoper is dan 100 euro. De Lionelo Emma Plus buggy is te gebruiken tot ongeveer 15kg. De buggy kan je gemakkelijk inklappen en is daarvoor perfect voor op vakantie. De buggy beschikt over een 5-puntsgordel en handige opbergmand.


De Prenetal Plus buggy is de goedkoopste uit de top 3. Ook de Prenetal buggy is te gebruiken tot 22kg en heeft 5 verschillende standen. Deze buggy klapt in zoals een meer traditionele buggy. Ook zijn de voetensteun en zonnekap van deze buggy. Ben je op zoek naar een recht toe recht aan buggy? Dan is de Prenetal Plus buggy de juiste!


Om deze 3 redenen zijn is dit de goedkope buggy top 3

  1. Al deze buggy’s worden goed beoordeeld met meer dan 4 van de 5 sterren. Omdat de buggy goedkoop is, betekent niet dat de kwaliteit daar ook naar moet zijn.
  2. Deze buggy’s zijn veel verkocht. Veel ouders hebben deze goedkope buggy’s ook gekocht.
  3. Deze buggy’s zijn lichtgewicht (onder de 9kg) en gemakkelijk in te klappen en mee te nemen.

Goedkope buggy voor op vakantie

Als je op vakantie gaat is het ontzettend handig om een buggy mee te nemen. Zo ben je een stuk mobieler en hoef je niet constant je kindje te tillen. In ons overzicht van de beste reisbuggy, hebben we al een aantal goede opties gegeven, maar het leek ons handig om ook te kijken naar juist een goedkope buggy voor op vakantie. Onze favoriete goedkope buggy om mee te nemen op reis is dan ook de Hauck Citi Neo II. Deze buggy weegt zo’n 8kg en kan je redelijk klein inklappen. Ga je op vakantie met de auto of met het vliegtuig, dan kan je deze buggy dus goed meenemen. Houdt er wel rekening mee om een handige reistas te kopen, zodat je buggy niet beschadigd.