...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Goedkope buggy – top 3 onder de €100

Alle nieuwe aankopen voor je kindje zijn al duur genoeg, dus we kunnen ons voorstellen dat je aan een buggy niet €300 of €400 uit wil geven. Om deze reden zijn we de beste goedkope buggy gaan onderzoeken. In dit overzicht kan je de top 3 aan beste goedkope buggy’s vinden onder de €100.

De beste goedkope buggy onder de €100

Om je op weg te helpen met het vinden van een goedkope buggy, hebben we onderstaande top 3 samengesteld. Als je goed zoekt, zijn er nog veel goedkopere buggy’s te vinden. Zo zijn er zelfs buggy’s (zoals de Bayer Chic 2000) van rond de 15 euro! Zoals je kan verwachten voor die prijs, is dat veelal een eenvoudige en gammele buggy. Om deze reden hebben we er voor gekozen de maximum prijs op 100 euro te zetten. Onderstaande goedkope buggy’s kan je kopen rond de 80 en 99 euro. Onze ervaring leert dat buggy’s tussen de 75 en 100 euro een goede kwaliteit hebben, zonder dat je grote concessies hoeft je doen.

Lionelo Emma Plus – Buggy –  lichte – 5-punts gordel – tot 15kg

Dit is veruit de mooiste buggy. Je zou niet zeggen dat deze buggy goedkoper is dan 100 euro. De Lionelo Emma Plus buggy is te gebruiken tot ongeveer 15kg. De buggy kan je gemakkelijk inklappen en is daarvoor perfect voor op vakantie. De buggy beschikt over een 5-puntsgordel en handige opbergmand.

Nu te koop bij:

bol.com (€79,99)

Hauck Citi Neo II Buggy – Caviar/Stone

De Hauck Citi Neo II buggy is de best beoordeelde buggy uit deze top 3. Deze eenvoudige buggy is te gebruiken tot 22kg. De voetensteun is verstelbaar, zodat de buggy met je kindje meegroeit. Ook deze buggy heeft een handige opbergmand en klap je eenvoudig in.

Nu te koop bij:

bol.com (€99,90)

Prenatal Plus Buggy – Boodschappenmand – Verstelbaar – Inklapbaar – Plooibuggy Zwart

De Prenetal Plus buggy is de goedkoopste uit de top 3. Ook de Prenetal buggy is te gebruiken tot 22kg en heeft 5 verschillende standen. Deze buggy klapt in zoals een meer traditionele buggy. Ook zijn de voetensteun en zonnekap van deze buggy. Ben je op zoek naar een recht toe recht aan buggy? Dan is de Prenetal Plus buggy de juiste!

Om deze 3 redenen zijn is dit de goedkope buggy top 3

  1. Al deze buggy’s worden goed beoordeeld met meer dan 4 van de 5 sterren. Omdat de buggy goedkoop is, betekent niet dat de kwaliteit daar ook naar moet zijn.
  2. Deze buggy’s zijn veel verkocht. Veel ouders hebben deze goedkope buggy’s ook gekocht.
  3. Deze buggy’s zijn lichtgewicht (onder de 9kg) en gemakkelijk in te klappen en mee te nemen.

Goedkope buggy voor op vakantie

Als je op vakantie gaat is het ontzettend handig om een buggy mee te nemen. Zo ben je een stuk mobieler en hoef je niet constant je kindje te tillen. In ons overzicht van de beste reisbuggy, hebben we al een aantal goede opties gegeven, maar het leek ons handig om ook te kijken naar juist een goedkope buggy voor op vakantie. Onze favoriete goedkope buggy om mee te nemen op reis is dan ook de Hauck Citi Neo II. Deze buggy weegt zo’n 8kg en kan je redelijk klein inklappen. Ga je op vakantie met de auto of met het vliegtuig, dan kan je deze buggy dus goed meenemen. Houdt er wel rekening mee om een handige reistas te kopen, zodat je buggy niet beschadigd. Je kan er ook voor kiezen een paraplu buggy te kopen. Dit type buggy’s kan je vlak inklappen en afgeven bij zowel de incheckbalie als bij de gate. Een paraplu buggy heb je ook al voor onder de 100 euro en de Prenatal buggy is daar bijvoorbeeld een goed voorbeeld van.

Wat is het verschil tussen een goedkope en duurdere buggy?

Je zult je wellicht ook afvragen, waarom zijn deze buggy’s in verhouding goedkoop en andere premium merken zoals Joolz en Babyzen juist duur? Dit is een combinatie van factoren. Zo zijn de premium merken simpelweg ook een stuk duurder omdat je voor een premium merk betaald. Het hoeft dus niet perse zo te zijn, dat als een buggy 200 euro duurder is, de kwaliteit er ook 200 euro beter naar is. Wel is het zo dat buggy’s van premium merken vaak over meer details beschikken. Zo zijn de duwstangen vaak van een mooie kunstleer, is de stof van de kinderwagen wat dikker en water en vlek bestendig en kan je de buggy vaak wat makkelijker met 1 hand in klappen. Ook krijg je er bijvoorbeeld een regenhoes of reistas bij. Onder aan de streep is het dus de overweging waard of je deze extra’s ook de extra kosten waard vindt. Onze mening is in ieder geval dat je met deze buggy’s een prima aankoop doet voor zowel kind als ouder.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.