...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Quinny Buggy Zapp Flex Plus Review

De Quinny Zapp Flex Plus buggy is qua uiterlijk een ander soort buggy dan je wellicht gewend bent. Deze stoere minimalistische buggy is gemaakt van waterafstotend textiel. Er zitten twee unieke voordelen aan deze Quinny buggy en dat zijn dat je het zitje zowel vooruit als achteruit kijkende richting kan zetten en dat je een Maxi Cosi autostoeltje op het buggy frame kan klikken. Deze Quinny Zapp Flex Plus buggy is te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden tot je kindje ongeveer 4 jaar oud is. Je ontvangt bij dit autostoeltje zowel een regenhoes als de Maxi Cosi adapters.

Voordelen van de Quinny Zapp Flex Plus:

  • Zitje kan je zowel vooruit als achteruit zetten.
  • De Maxi Cosi autostoeltjes passen op dit onderstel met de bijgeleverde adapters.
  • Uniek en stijlvol design

De Quinny Zapp Flex Plus kan je zowel vooruit als achteruit gebruiken

In de intro kwamen we hier al kort op terug. Je kan de Quinny Zapp Flex buggy namelijk zowel vooruit als achteruit gebruiken. Dit betekent dus praktisch gezien dat je kindje vooruit of achteruit kan kijken. De meeste buggy’s hebben deze optie niet en kunnen dus alleen vooruit kijken. Het achteruit kijken is bijvoorbeeld fijn als je naar je kindje wil kijken. Ook beschikt de Quinny buggy over een ligfunctie, waardoor de buggy echt volledig 180 graden plat kan. Ook dit is uniek tegenover andere buggy’s, want die beschikken vaak alleen over een halve lig functie.

De Maxi Cosi autostoeltjes zijn te gebruiken op de Quinny Zapp Flex buggy

Het onderstel van de Quinny buggy is niet alleen te gebruiken voor het Flex Plus zitje, maar je kan hier ook autostoeltjes op klikken. Zo worden er bij deze buggy’s reisadapters geleverd die je kan gebruiken voor de Maxi Cosi autostoeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld de Maxi Cosi Pearl of Maxi Cosi Cabriofix klikken op het Quinny buggy onderstel. Dit vinden wij echt een groot voordeel, want dan hoef je dus niet nog eens apart de kinderwagen mee te nemen.

Quinny Zapp Flex plus inklappen in een paar handelingen

Waar je ons erg positief hoort over bijvoorbeeld het snel inklappen van de Joolz Aer of Babyzen YoYo2, heb je bij de Quinny Zapp Flex Plus buggy wat meer handelingen nodig. Eerst dien je namelijk het zitje in te klappen, waarna je de bovenkant van het frame over het zitje klapt. Als laatste stap kan je dan de buggy volledig inklappen. Dit zijn dus 3 stappen, in plaats van 1 stap bij de eerder genoemde buggy’s. We zijn niet super enthousiast over het inklappen van de buggy, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is dit eigenlijk niet zo’n groot probleem meer. Maar toch moeten we dit minpuntje even aankaarten!

Het verschil tussen de Quinny Zapp Flex en Quinny Zapp Flex Plus

Het grootste verschil tussen de Quinny Zapp Flex en Flex Plus is dat de Flex Plus over 4 wielen beschikt. Je hebt met de Plus dus een sterkere buggy in handen.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.