...

De beste buggy's & duobuggy's

o.a. Babyzen, Hamilton & Maxi Cosi

Handige tips & weetjes over buggy's

Wat zijn de meest handige accessoires voor je buggy?

Mocht je een buggy kopen is het handig om rekening te houden met een aantal accessoires die je goed kunt gebruiken. Sommige van deze accessoires, vooral de buggy regenhoes, wordt vaak meegeleverd bij de aankoop van een nieuwe buggy.

Buggy regenhoes

Vooral met het onvoorspelbare Nederlandse klimaat, is het handig om altijd een regenhoes bij je te hebben, je weet tenslotte nooit wanneer het gaat regenen. Houdt rekening bij de aankoop van je uitgekozen buggy, of er een regenhoes wordt meegeleverd. Bij de meeste en vaak wat duurdere buggy’s, wordt namelijk een regenhoes meegeleverd. Online kan je veel verschillende regenhoezen kiezen, van bijbehorende regenhoezen van Joolz of Babyzen, of universele regenhoezen, die je voor je buggy maar ook kinderwagen kan gebruiken. Een handige regenhoes is bijvoorbeeld deze universele buggy regenhoes.

Buggy tassenhaak

Een handige luiertas zal je vast al hebben, voor bijvoorbeeld aan de kinderwagen. Waar kinderwagens vaak slimme ophang haakjes aan het frame hebben, is dat bij buggy’s niet altijd het geval. Een buggy tassenhaak / ophanghaak kan daar een oplossing voor zijn. Deze bevestiging je eenvoudig aan het frame van je buggy, waar je de luiertas aan kan hangen doormiddel van een karabijn haak. Op die manier hoef jij je in ieder geval niet te frustreren, als de luiertas weer eens van de buggy afglijdt.

Buggy zonnescherm

Waar de regenhoes handig is bij regen, is het buggy zonnescherm handig bij zonnestralen. Het buggy zonnescherm beschermd jouw kleintje tegen het felle zonlicht en de UV stralen. Zo kan jouw kindje in ieder geval comfortable in de buggy zitten, zonder last te hebben van de zon. Deze zonneschermpjes zijn vaak elastisch en gemakkelijk te bevestigen.

Buggy reistas

Op onze pagina ‘de beste buggy’s voor in het vliegtuig’ kan je in ieder geval alvast op onderzoek uit, welke buggy het meest geschikt is om mee te reizen. Veel van deze specifieke ‘reis buggy’s worden dan ook geleverd met een reistas. Mocht je nog niet over een reistas beschikken en wel op reis willen met de auto of met het vliegtuig, dan kan een reistas handig zijn. Dit beschermd jouw dure buggy tegen krassen en andere beschadigingen en komt vaak ook met een handige draagband. Zo ga je in ieder geval met een geruster hart op vakantie.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.